Sider

fredag 20. april 2012

Stitchry perm

Protect Tissu Fabric heter denne sprayen. Den bruker jeg på alle stitcheryene jeg har brukt farge på. Ved bruk av denne sprayen, får stitcheryene en hinne opp på, så fargen ikke går av i vask.

Sprayene kan en kjøpe på Lappeloftet i Bergen

Her har jeg laget en perm ut av noen stitchery ufoer som jeg hadde liggende, etter noen av kusene jeg har holdt.


5 kommentarer:

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Takk for koselige kommentarer:))
Kjempefin perm du har laget,stitchery med frihåndsquiltefoten er for godt trente;)Har prøvd en gang,traff strekene så noenlunde,trening og atter trening.Symaskinene nå til dags har utrolig mange flotte mønster,som vi bruker altfor lite.Eg har brukt de litt på småting,viser på quiltelaget,oj det var flott,ka maskin har du?Akuratt samme som deg,oj!Så her er det uante muligheter!Et kurs hadde ikke vore noen dum ide.Er ikke i styret nå,men skal nevne det,så kanskje blir det en Hardanger tur på deg med tid og stunder!
Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Mary Ragnarsson sa...

Hei Margrethe ! Takk for fin tilbake melding. Jeg har en "gammel" Janome 6500. Det som er kluet er å sette sammen de sømmene som vi allerede har på maskinen. Jeg kommer gjerne til Hardanger. :-)
Ha en fortreffelig solrik helg Mary

Orlaug sa...

Fin perm!
Har sydd litt meir, men no er det våronn på garden og dermed lite tid til sying.........slik er det berre. Men planane er der.....
God helg til deg!

Tidsfordriv sa...

Hei
Takk for sist.Permen ble lekker.

Siw sa...

Den ble hele super den Mary :)) Godt jobbet!!