Sider

søndag 7. april 2013

Patricia Iden

Det har vært en fortryllende kurshlg på Lappeloftet i helgen. Den inspirerende kurslederen var Patricia. Hun er fantastisk flink på stitchery på symaskin. Hun over øser oss av hennes enorme entusiastisme, visdom på hvordan symaskinstingen kan brukes.

Jeg har aldri sydd så lite på et kurs. Jeg som altid pleier å bli ferdig med det som er satt opp på kursene.

Det var også veldig hyggelige, lattermilde damer som var med på kurset.  Jeg stor koste meg. 

Her er kurs teppet:Den andre modellen som vi kunne sy var et symaskinunderlag, med gode lommer. Jeg har ikke fått med at det henger en bosskorg ytters til høyre på underlaget. Patricia hadde selfølgelig også laget en sybok til penner, nåler osv....

Denne nålpute er litt spesiell. Her skal du ha en symaskin nålene, inne i de hvite oppdelte felt på toppen. Slik at en hvet til en hver tid hvet hvilken nåle en har i symaskinen.Vanlige kanppenålene skal være inni på det grønne feltet.

Her er kurs bilde som Patricia skal holde i september på Lappeloftet. 
Kusrstet anbefales på det sterkeste. 

 6 kommentarer:

christina sa...

som er en annen lyse valmuer.

christina sa...

Først vil jeg gjerne takke dere har blitt tilhenger av bloggen min. I Nederland klarer jeg et hjem for artquilten. Så snart jeg legge til nye lenker, vil jeg også legge til nettstedet ditt. Og hvis du fortsatt har tips for hjemmet jeg hører de liker. Fordi i et annet land ofte du besøker andre butikker. Og i denne digitale verden er det blitt mer tilgjengelig. Hilsen, Christina

Orlaug sa...

Sikkert eit supert kurs.
Ho hadde nett kurs på Voss, men eg kunne ikkje den helga.
Ser at det var kurset som ho skal ha på Lappeloftet i september.

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei!
For et superflott kurs dere ser ut som dere har hatt,der skulle eg ha vore.Valmuebilde såg eg bilde av en gang på nettet,måtte prøve,fikk det til.Desverre var eg "tosk" å solgte det på Morellfestivalen eg var med på,har aldri sydd det igjen,men....Såg ut som en sprudlende dame,og dyktig,har aldri vore på kurs med ho!
Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Siw sa...

Takk for tipset Mary!! Nå har jeg meldt meg på kurset i september!!!

Stofmutter, Marianne Bromand sa...

Wow, hvor ser det bare spændende ud.
Marianne
stofmutter.blogspot.dk