Sider

lørdag 22. juni 2013

Irena Bluhm

Her har jeg prøvd meg på ett av de mange nydelige teppene Irena Bluhm har. Teppet er ikke helt fedig. Har litt fargelegging igjen ennå. Så den fedige vesjonen kommer senere :-) Jeg har gjort litt om på mønsteret og driver på å prøver ut fargeleggingen.

Mønsteret er tatt ut fra denne boken:
Her er noen nærbilder av teppet:


Jeg stor koser meg med frihåndsquilting. Jeg dikter på og maskinen går :-)


6 kommentarer:

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei!Ja,dette kan du,ingen tvil om det:-)Sliter med å finne den rette innstillingen på Janome MC 7700 HORIZON.Noen sier eg ikke skal stille på noe,andre sier still inn på trådspenningen mellom 3-4.Uansett er eg ikke fornøyd med baksiden,blir små nupper.Trener på frihåndsquilting,men det mister litt gnisten når ikke alt stemmer,med såkalt så bra og dyr maskin.God Sommer beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Mary Ragnarsson sa...

Hei ! takk for kommenteren. Jeg har MC8800 Jeg stiller ikke på maskinen.
Mangen sier at en skal ta ned den "foten" som maksinen bruker for å dra frem stoffet. Det gjør ikke jeg. Grunnen er at da kjenner jeg når jeg skal flytte stoffet. Jeg ser at de gangene jeg flytter stoffet for fort i forhold til fartene jeg har på maskinen, blir det ofte nuppete under. Begynn gjerne med nålen nede i stoffet og ta noen ekstra ganger opp og ned der slik at tråden har anledning til å feste seg godt før du begynner å lede stoffet. Jeg har også satt en klemme opp på kanten på maskinen for at tråden skal gå gjennom der før den går videre, i maskinen. Dette for at tråden skal bli dradd mest mulig jevnt i maskinene. Håper dette var til hjelp. Lykke til !!!!

Liv Aagot Syse sa...

Dette var jo bare helt fantastisk nydelig og flott frihåndsquilting! Så moro å se!

Mary Ragnarsson sa...

Jeg har Janome MC 8900 mente jeg å skrive. :-)

SyLise sa...

Du er berre heilt unik med dette, kjempeflott.:-)

Kjerstis Sysysler sa...

Hei Mary.
takk for sist.Kjempekosligt.
Når eg ser dette arbeidet ditt så gleder eg meg noe sykt, til og reise til Molde på kurs med deg.
Du er bare super flink.:)))).